Skip to content
Hortikey_logo_vector

U vindt ons in het hart van het Westland

Burgemeester Crezeelaan 42A

2678KZ De Lier

Nederland

T: +31 (0)174517700

Nieuwsgierig naar meer? Stel meteen uw vraag hier.

  Royal Brinkman Groep vergroot aanwezigheid in Noord-Amerika door overname Kam’s Growers Supply Inc.

  De Royal Brinkman Groep en Kam’s Growers Supply Inc. hebben hun krachten gebundeld om hun organisaties verder te laten groeien in de Noord-Amerikaanse tuinbouwsector. Vanaf heden maakt Kam’s Growers Supply Inc. volledig deel uit van de Royal Brinkman Groep.

  De overname past in de groeistrategie van de twee organisaties en wordt gevoed door de toenemende schaalvergroting van de Noord-Amerikaanse tuinbouwmarkt. Het past tevens binnen de groeistrategie van dochterbedrijven Berg Hortimotive en HortiKey om als groep een sterke lokale vertegenwoordiging te hebben in de belangrijkste tuinbouwlanden wereldwijd. Kam’s Growers Supply Inc. heeft de ambitie om haar marktpositie te versterken met een breder producten- en dienstenpakket.

  De Royal Brinkman Groep en Kam’s Growers Supply Inc. werken al enkele jaren samen en de overname markeert het begin van een nieuwe fase in de samenwerking. Royal Brinkman, Berg Hortimotive en HortiKey kunnen zich goed vinden in de missie van Kam’s Growers Supply Inc. , namelijk de winstgevendheid van telers vergroten door middel van producten, oplossingen en een uitstekende klantenservice.

  Kam’s Growers Supply Inc. heeft 20 medewerkers en zal onder de huidige naam blijven opereren vanuit twee locaties in Ontario en British Columbia, Canada. De klanten van Kam’s Growers Supply Inc. kunnen blijven vertrouwen op deskundig advies, kwaliteitsproducten, concurrerende prijzen en de betrouwbare, snelle service die de klanten van Kam’s Growers Supply Inc. gewend zijn. Kameron en Julie Fordyce blijven het bedrijf leiden met hetzelfde team van verkoop-, agronomie-, kantoor-, magazijn- en logistiekmedewerkers.

  Nieuwsgierig naar meer? Stel meteen uw vraag hier.

   Back To Top