Skip to content
Hortikey_logo_vector

U vindt ons in het hart van het Westland

Burgemeester Crezeelaan 42A

2678KZ De Lier

Nederland

T: +31 (0)174517700

Nieuwsgierig naar meer? Stel meteen uw vraag hier.

  World Food Festival, Rotterdam

  Al meer dan 50 jaar draagt Berg Hortimotive bij aan de optimalisatie van de mondiale voedselproductie. Dit is een ingewikkeld proces en bestaat uit diverse stappen.  Van het samenstellen en laten groeien van zaden, naar het verzorgen van het gewas en daarna tot het uiteindelijke oogsten en verpakken van de producten.

  Afgelopen weekend namen we deel aan het World Food Festival in een kas naast de centrale Markthal in Rotterdam. Verschillende gemeenten in de regio Rotterdam, zoals Westland, Hoekse Waard en Lansingerland, werkten samen om de ambities en producten van de regio onder de aandacht te brengen.

  We hebben enkele foto’s toegevoegd, evenals het artikel van NRC Rotterdam over de productie van voedsel en samenwerkingen in de regio.

                

  In nauwe samenwerking met de Glastuinbouw Nederland is een demonstratie-kas gerealiseerd in het hart van Rotterdam. Tevens waren er diverse activiteiten en boden verschillende bedrijven uit de regio rondleidingen en workshops aan in de diverse productielocaties.

  Het doel van dit initiatief was om een ​​indruk te geven van hoe voedsel wordt geproduceerd en hoe technologieën deze processen continu verbeteren.

  Ons topmodel, de door TÜV goedgekeurde Benomic S350, werd hier tentoongesteld, als ook de intelligente oplossing voor oogstprognose in de kas; HortiKey’s Plantalyzer.

  Meer informatie over de producten is te vinden op de bedrijfswebsites van Berg en HortiKey.

  Lees het complete artikel in de NRC

  Nieuwsgierig naar meer? Stel meteen uw vraag hier.

   Back To Top